UNIFORME: Cal dur-lo net i complert. Les peces d’abric i complements han de ser de color blau o blancs, i també cal portar-les marcades amb el nom i una beta per penjar-les. Els mitjons i/o les mitges poden ser blancs o blaus.

BATA: Es obligatòria i forma part de l’uniforme fins a 5è.de primària. Cal   també que estigui neta i polida. Ha d’estar marcada i ha de dur beta per penjar-la. És important que tots els divendres la portin a casa per rentar-la, cosir-la… .

AGENDA ESCOLAR: És l’eina de comunicació entre l’escola i les famílies. És important que la reviseu cada dia i que anoteu en ella el que ens vulgueu comunicar

SORTIDESLes sortides i excursions són molt importants per als nens/es. És bo que es perdi la por i deixin participar els nens en les activitats que es fan fora de l’aula. No ens podrem endur cap nen sense l’autorització signada pels pares. Si hi ha alguna sortida que no autoritzeu cal comunicar-ho a la tutora a l’agenda. Els nens/es que utilitzin el servei fix de menjador poden demanar pícnic a les tutores.

MENJADOR: Els alumnes que necessitin fer dieta hauran d’avisar a porteria abans de les 9:00h i a la tutor/a a través de l’agenda. Aquells alumnes que pateixen d’al·lèrgies alimentàries hauran de portar un justificant mèdic per informar al cuiner.

MEDICAMENTS: El professorat no podrà subministrar cap tipus de medicament si no ve amb l’autorització dels pares i la recepta del metge.

ENTRADES I SORTIDES: Els alumnes d’Infantil 3 anys sortiran pel Carrer Montroig i els d’Infantil 4 i 5 anys per la porta de Plaça de la Torre.

PUNTUALITATL’horari dels alumnes d’infantil  és de 9:00 a 13:00 h  i de 15:00 a 17:00 h. Es prega puntualitat. És un hàbit  que han d’adquirir de petits i necessiten  la vostra ajuda.