Benvolgudes famílies,

Amb molta il·lusió us presentem la proposta d’extraescolars de cara al  proper curs 2022-23. Com a escola, hem decidit seguir confiant en AVIPA. Som una empresa jove, amb la finalitat de col·laborar amb la nostra  escola fundada per dos antics alumnes d’aquí: l’lvan Pariente i l’Ignasi  Varona.

Amb aquesta proposta ajuntem dos aspectes importants com a visió d’escola  que volem enfortir i potenciar.

1- Revitalitzar i diversificar les extraescolars. Donar-li un toc més nostre, en  sincronia amb la línia d’escola. Les extraescolars poden ser un punt d’identitat  concepcionista obert al barri.

2- Donar continuïtat a antics alumnes i la vinculació amb l’escola. Ells en tenen  ganes, són bons (porten tota la vida formant-se amb nosaltres) i coneixen la  casa. Anem trobant espais on poder continuar aquesta vinculació.

A continuació trobareu informació sobre les activitats, els horaris i els preus, i  podreu omplir el formulari de preinscripció.

Qualsevol altre dubte, no dubteu en contactar a través del següent correu: concepcionistas@avipa.es

Comptem amb tots vosaltres.

EXTRAESCOLARS ESPORTIVES:

Des de l’empresa AVIPA oferirem tres diferents serveis per a les diferents edats. Les activitats seran; Iniciació esportiva, Futbol Sala i Volei.

Els horaris i preus seran els següents:

Per tal de formalitzar la inscripció heu d’omplir el següent formulari: https://forms.gle/nunJL7Mk83uFEr4U9

PERMANÈNCIES:

Les permanències es realitzaran en els horaris habituals de cada any.

Matins: 7:45h a 8:45h             Tardes: 17:00h 18:00h

QUOTES MENSUALS ESPECIALS

Les quotes mensuals seran les següents per a aquelles famílies que portin als filles/es tots els dies.

També oferim un preu especial per aquells que portin els seus fills de forma regular.

El pagament de les permanències es farà a través de domiciliació bancària i es cobrarà al principi de cada mes.

En cas de fer ús del servei de permanències de manera esporàdica, el pagament es farà el mateix dia en efectiu. Els preus són els següents:

ACTIVITAT ESO MIGDIES DE DIMECRES:

Aquesta activitat està dividida en dues parts:

La primera part de 15:15 a 16:00 serà temps d’estudi que els/les alumnes/as podrán destinar a estudiar i a preparar millor el curs.

La segona part serà de 16:00 a 16:45 on els/les alumnes/as realitzaran diferents activitats esportives al pati i/o gimnàs de l’escola.

Els/les alumnes/as que es vulguin quedar a dinar a l’escola abans de l’activitat ho podran fer, s’hauran de posar en contacte amb Scolarest que és qui gestiona el tema dels menjadors.

ESCOLA DE MÚSICA:

Com ja sabeu, aquest curs comptem ja amb el projecte de l’Escola de Música SOM MÚSICS que abraça des de 1r de primària fins a 4rt de primària. Tots els infants compten amb dues hores més de música, dins de l’horari lectiu, fet que valorem molt positivament, ja que estan gaudint molt d’aquesta formació i sabem que ha estat un pas endavant en la seva formació integral.

Tots els infants toquen el carilló, i a més, tenen la possibilitat d’aprendre un nou instrument. Els instruments que s’ofereixen per al curs 2021 – 2022 són: el piano, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxòfon, trombó, trompeta i bateria.

Les classes es realitzaran en les franges de migdia o de tarda, comptant amb músics professionals que sumen una gran experiència com a pedagogs i intèrprets.

Per tal de poder fer una aproximació de grups així com d’espais i horaris seria convenient que els qui estigueu interessats ens contacteu a l’adreça de correu electrònic sommusics@iconcepcionistas.es indicant nom de l’alumne, curs que farà a partir de setembre i instrument escollit. En el cas dels instruments us proposem que trieu tres instruments, per ordre de preferència (1, 2 i 3) per poder tenir opcions a l’hora de poder quadrar horaris i professionals.

Us informem que incorporem el protocol d’higiene i mesures de seguretat recomanats, desinfecció dels instruments abans i després de cada sessió.

El preu de les sessions són: 70€/mitja hora setmanal100€/tres quarts d’hora setmanal

 

 

 

 

Grups d’aprofundiment en la fe i d’ iniciació als sagraments.

Tenim 2 grups de 1a comunió de 4t de primària i de 3r de primària encara no sabem si un o dos perquè fins el 4 d’octubre estan apuntant-se.

De confirmació hi ha un de 4t d’ESO i un de 3r d’ESO

Grups ADAMAH:  1 grup de 5è de primària i un altre de 6èIluminados: 1 grup de reflexió  de 2n de Batx

 

 

EXTRAESCOLARS ARTÍSTIQUES. ÈXIT!

TEATRE MUSICAL 

Amb el Teatre Musical, actuaràs, cantaràs i ballaràs, i tot en una mateixa activitat!

Som l’Anna i la Laura Ventura, ex-alumnes de l’escola que hem fet de la nostra passió la nostra professió.  Després de molts anys trepitjant escenaris i amb més de 15 anys d’experiència en la docència, volem acostar les arts escèniques als alumnes concepcionistes.

Treballem a partir de contes populars i de musicals de moda (segons els gustos i nivells de cada grup), en català, castellà o en anglès! A final de curs protagonitzarem un musical que presentarem davant un públic molt especial, les famílies! Aquesta darrera fase d’escenificació és només el resultat i no l’objectiu de l’activitat, ja que es prioritza el procés i l’aprenentatge.

Les arts escèniques, a més de ser molt divertides, tenen una infinitat de beneficis per al desenvolupament de l’alumnat. Afavoreixen les relacions socials i el treball en equip, fomentant la creativitat com a mitjà per vehicular les emocions.

Escriviu-nos a info@exitescenic.es per inscriure’t!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

ANGLÈS: 

Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Els infants arriben al món dotats d’un cervell en el qual la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per connectar i activar aquesta poderosa xarxa, l’hem d’envoltar d’estímuls significatius que potenciïn al màxim les habilitats innates per aprendre. A Kids&Us volem aprofitar i optimitzar tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.

Contacte: coordinacio.escoles@kidsandus.es

→Descarregar PDF informatiu

 

GUITARRA:

L’activitat de guitarra es realitzarà com cada any de dilluns a dijous dins l’horari de les 13.00 h. fins les 15.00 h., depenent dels grups. Durant el curs es potenciarà l’aprenentatge de l’instrument d’una forma àgil i divertida, sempre des d’una perspectiva oberta a diferents tipus de música. Els grups són reduïts i les classes individuals. D’altra banda es fomentarà la relació entre companys en formar grups de música de cambra, això és transcendental perquè adquireixin responsabilitats i vegin la importància del treball en equip. Es donaran nocions de llenguatge musical, imprescindible per a dominar l’instrument.
Durant el curs 2022/2023 per a aquells que ho desitgen s’obre la possibilitat d’obrir dos grups, dimarts i dijous en horari de tarda, al principi per als alumnes que estiguin interessats en ampliar més profundament tant el llenguatge musical com l’instrument amb nocions acadèmiques.