TEMPS DE TARDOR A INFANTIL

….” Els carrers son grocs i marrons…ja arribat de nou la tardor….

Cauen fulles, cacem bolets, torrem castanyes….comença a fer fred…”

(El Pot Petit)

Si, si de cançons en sabem moltes de la tardor…i és que ens encanta aquesta estació de l’any. 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our RGPD (Reglamento General de Protección de Datos)..
I Accept

A l’etapa d’educació infantil ja portem varies setmanes treballant-la i estem aprenent moltes coses.  Gaudim molt fent plàstica i relacionant els colors d’aquesta estació, estem coneixent les fruites i les hortalisses pròpies d’aquesta temporada. L’àvia de la Clàudia ens va portar pinyes i una carbassa del seu hort. Els alumnes de P5 que ja son els més grans, estem aprenent a escriure paraules difícils de la tardor.

També  vam esperar amb moltes ganes l’arribada de la Castanyera  que ens va portar castanyes de la muntanya. Ja sabeu la història de la Maria Castanyes?… És tan velleta que tot i portar ulleres no hi veu massa bé i a vegades agafa cargols amb banyes pensant-se que són castanyes. El passat 4 de novembre vam anar a Can Montcau a fer una descoberta pel bosc i gaudir de la natura. Va ser un gran dia ple d’aventures que vam compartir tots plegats. Conèixent els diferents arbres com el roure, l’alzina, el castanyer i el pí, les seves fulles . També vam aprendre que les castanyes quan son a l’arbre porten un abric per protegir-les, Ui !! hem de vigilar perquè punxa, és el pelló. 

I tant vam passejar-nos, que vam tornar a veure a la Castanyera, aquest cop a casa seva… a la muntanya!!! i també al seu gat, en Marrameu que tot i que estava dormit, és una mica entremaliat. I per últim, ens vam convertir en uns grans cuiners i cuineres i vam aprendre a fer coca de sucre …que estava per llepar-se’n els dits!!

Quantes coses ja sabem i estem vivint a la tardor!!!

Mireu, mireu…