El dissabte dia 30 de setembre l’escola va obrir les seves portes per gaudir d’un dia ple d’activitats per a tothom molt entretingudes.
Només entrar al pati, podíem escollir diferents activitats esportives i artístiques. En unes de les pistes hi havia futbol i a l’altra vòlei, on vam estar jugant amb altres nois i noies de primària i secundària. També vam estar pintant cares als més petits de l’escola i a nosaltres mateixes!
Fins i tot, hi havia un petit teatre musical pels que vulguessin actuar i el bar de l’AFA per si volíem menjar o prendre algun refresc. El moment de pintar cares ens agrada molt i és un espai on inventem personatges fantàstics a les cares dels nens petits. Uns són papallones, indis o tigres, i altres es transformen en pallassos, Hello Kitties, marietes, gossos o incrïbles Hulks. Els que més èxit van tenir van ser tigres i papallones.
Una vegada ja havíem jugat, vam pujar fins a dalt de l’escola per col.laborar en l’hort. Juntament amb els nens i nenes més petits vam poder plantar enciams, bledes i espinacs. Ens
va agradar molt provar les cebes que es van recollir aquell dia.
Les nostres sensacions van ser agradables després de passar un dia molt entretingut i divertit.
Sobretot, vam poder conèixer als nostres companys i companyes d’altres cursos, amb els quals no sempre tenim la possibilitat de parlar-hi.
Vam passar un bon dia i aconsellem a tothom que gaudeixi d’aquests moments d’esbarjo i animació a l’escola.

Alumnes de