Els nens i nenes de P3 hem començat la nostra aventura a l’escola. Aquest curs sembla que el moment d’entrar no costa tant com altres vegades, ja que tots havíem anat a la llar d’infants. Tot i això, allà érem els grans d’una escola petita, però ara som els petits en una escola gran. Aquests dies ens hem començat a habituar als nous espais, als mestres, als horaris, als companys…

Els pares i mares també ens estan ajudant molt en aquest procés; ens deixen a l’escola molt contents i tranquils amb la confiança de que aquí estarem molt ben cuidats.

Els nostres mestres saben que el procés d’adaptació a l’escola és llarg i que cada infant és un món, així que respecten el temps que cadascú necessita per sentir-se còmode. Tots tenen molta paciència, empatia i amor, perquè saben que arribarà el moment en que ens sentirem molt a gust i vinculats a l’escola, i que serà per a nosaltres una segona casa.

Us deixem unes quantes fotos dels nostres primers dies perquè ens coneixeu. Ja som part d’aquesta gran família Concepcionista!