El passat 23 de setembre es va celebrar a la nostra escola la inauguració de curs. Un acte on primer ens vam trobar tots els alumnes des dels més petits de primària fins als més grans de 2n de Batxillerat al pati de l’escola per desitjar que tinguem un bon curs.

Després d’aquesta celebració els alumnes de 3r i 4t vam realitzar una sortida durant el matí al Parc del Putxet. Creiem  que és important que des del principi es creïn  llaços entre els nostres alumnes que els facin ser més propers els uns amb els altres i facin que durant el curs tinguin una bona convivència i que mantinguin unes bones relacions entre ells.

És per això que vam realitzar diverses activitats per buscar cohesió de grup i per posar en pràctica valors que ens identifiquen com a alumnes concepcionistes.

Primer vam començar compartint una estona de xerrada mentre esmorzàvem tots plegats. Després es van muntar diferents jocs que van agradar molt als nostres alumnes. On van haver de posar en pràctica diverses habilitats: mental, física, raonament, col·laboració amb l’altre i creativitat.

Esperant tenir un curs increïble amb tots ells podeu veure més avall una mostra en fotografies del matí que vam passar tots junts!