Volem compartir en vosaltres el descobrir una mica més l’equip docent que està amb els vostres fills i filles. Professionals joves amb noves espectatives i molt a dir. Benvinguts a la nostra escola!

Aquest és el meu segon any, ja que vaig començar l’any passat com a substituta d’una mestra d’infantil i aquest any se m’ha ofert l’oportunitat de seguir formant part d’aquest equip i família.

Actualment estic fent d’especialista d’anglès a Educació Infantil. Realitzem activitats molt diverses per tal d’aprendre anglès de forma lúdica, dinàmica i compartint amb els companys i companyes (Story Telling, ballem, cantem, pintem, juguem…).

Quan vaig arribar el que més em va cridar l’atenció va ser la bona acollida que vaig tenir per part de l’alumnat, de tots els companys i companyes, la seva predisposició per ajudar en qualsevol cosa que necessités i el clima familiar que hi ha a l’escola.

Destacaria els valors que es transmeten des de l’escola i el clima familiar que hi ha entre tot el professorat, l’alumnat i les famílies. El ser una escola petita i la col·laboració entre tots el membres de la comunitat educativa facilita la coneixença i convivència entre tots. A més de la participació conjunta en celebracions i activitats en horari escolar i extraescolar.

Agrairia la seva confiança en l’educació que oferim a l’escola i la seva participació en les diverses activitats i celebracions proposades per part del centre.

Aquest és el meu segon any a l’escola. Vaig arribar el curs passat per fer algunes suplències i m’han donat l’oportunitat de continuar aquest. Vaig tenir la sort de poder passar en algun moment per tots els cursos de primària de l’escola.

Aquest any, soc el tutor de 5è de primària amb la classe de l’A. Als quals faig totes les meves matèries: castellà, medi natural i social, tutoria i educació física.

Tot i haver estat en altres escoles, em va cridar molt l’atenció la bona rebuda que vaig tenir a l’escola, tant per part del professorat com dels infants. Des del primer dia em van oferir el seu suport i em van ajudar en tot el que calgués. Em van fer molt senzilla l’estança a l’escola.

Ara, com a tutor, continuo posant valor al bon ambient, fruit de totes les activitats que es plantegen des de l’escola per als alumnes i familiars. Es realitzen moltes celebracions i activitats on poden venir a l’escola en horari no lectiu i això, ajuda molt a poder incloure a les persones que acaben d’arribar i encara no coneixen l’escola. A més, fomenta la familiarització entre mestres, alumnes i famílies i no només del curs en concret, sinó també amb els més petits i més grans de l’escola.

M’agradaria transmetre la il·lusió que em va fer des del primer moment que vaig saber que seria tutor. Jo soc especialista en Educació Física, però sempre he volgut tenir una classe que pugui conèixer en profunditat i veure la nostra evolució durant el curs. Des de l’inici de curs, estic encantat amb els meus i les meves alumnes i estic segur que treballarem molt bé i formarem un gran grup durant tot l’any. A més, que sàpiguen que estic disponible per qualsevol cosa que necessitin i espero poder-los ajudar en tot el que em sigui possible.