L’art ens permet expressar i plasmar emocions, a més a més de donar pas a comprendre i representar coses de la realitat que ens envolta. En definitiva quan es desenvolupa una creació plàstica, els nens i les nenes d’infantil treballen a partir i a través de la seva imaginació per expressar i representar  allò que veuen o que senten, la imatge de la realitat que els anirà ajudant a comprendre-la i a integrar-la. És per això que des de la nostra metodologia de projectes acabem el curs en un projecte d’Art, on treballem la vida, obra i tècniques de diferents pintors, escultors,etc… Aquest tercer trimestre des de plàstica ens hem centrat amb un arquitecte català i ben proper pels nostres alumnes. Hem conegut l’obra d’Antoni Gaudí.
Ha estat un projecte ben visual i artístic on el nostre alumnat ha pogut apreciar l’empremta modernista que ens ha deixat a la nostra ciutat aquest arquitecte de renom i conegut a tot el món. Hem conegut les principals obres, una molt propera a la nostra escola La Casa Vicens. Les tècniques que feia servir Gaudí. Com ideava i dissenyava les construccions. Li agradava inspirar-se en elements que podia trobar a la natura.
La tècnica més coneguda d’ell va ser el famós trencadís, una manera de reciclar rajoles i esmicolar-les per enganxar-les a les cases i formar una
decoració plena de llum i color. Entre tots vam fer un banc del Park Güel, mireu que bonic ens va quedar!!

També la famosa sargantana i per cursos hem fet la Casa Batlló, La Pedrera també coneguda com a Casa Milà i La Sagrada Família.
Hem après molt i ens ha agradat conèixer moltes coses que ara ens fixem més quan passegem per Barcelona!

GAUDÍ, que bonica vas deixar la nostra ciutat!